COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

#easybakeeasylife Συνταγή για γλυκές κρέπες που θα λατρέψουν τα παιδιά


17 Απριλίου 2019

thumbnail_4.jpg

Υπάρχει παιδί που λέει όχι στις κρέπες; Είτε γλυκές, είτε αλμυρές είναι μία λιχουδιά που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί, ειδικά εάν είναι φτιαγμένες από τα χεράκια της μαμάς. Είναι η τέλεια λύση, για τα παιδιά μας αλλά και τους φίλους τους, γι' αυτό και σήμερα με τη βοήθεια των Easy Bake φτιάχνουμε τις πιο νόστιμες, σπιτικές και κλασικές γλυκές κρέπες!

Τα βήματα είναι απλά! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το μείγμα για Κρέπες Easy Bake, άφθονη πραλίνα και ολόφρεσκες φράουλες και μπανάνες!

Υλικά

300 γρ. μείγμα για Κρέπες Easy Bake

450 γρ. νερό

Βούτυρο για το αντικολλητικό τηγάνι

Πραλίνα, μπισκότο τρίμα, μπανάνες, φράουλες για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το έτοιμο μείγμα για κρέπες με το νερό, μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.

Βήμα 2

Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά και όταν κάψει αρκετά, ρίχνουμε λίγο βούτυρο και το απλώνουμε να πάει παντού.

Βήμα 3

Ρίχνουμε περίπου ένα φλιτζανάκι του καφέ (40 γρ.) χυλό στο τηγάνι, τον απλώνουμε να πάει παντού και όταν ροδίσει από τη μία πλευρά, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.

Βήμα 4

Σερβίρουμε με σοκολάτα και φράουλες.

Αγαπάτε και εσείς τις σπιτικές συνταγές; Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό πατώντας εδώ και κάθε βδομάδα ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίζει ένα κουτί με όλα τα προϊόντα easy bake.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.