COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα φτιάχνουμε ένα διαφορετικό τοστ με αβοκάντο και φιστίκια


14 Απριλίου 2019

honey-pistachio-avocado-toast-32-683x1024.jpg

Υλικά

2  αβοκάντο

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

1/2 φλιτζάνι φιστίκια

Χυμό από 1/2 λάιμ

1/2 φλιτζάνι νερό

2 φέτες ψωμί του τοστ

Ψιλοκομμένο κρεμμύδι και κόλιαντρο, για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Οδηγίες: Χτυπάτε στο μπλέντερ το ένα αβοκάντο, τα φιστικιά, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το χυμό από το λάιμ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νερό. Παίρνουμε τις φέτες του τοστ και αλείφουμε με τη σάλτσα από το αβοκάντο και τα φιστικιά και από πάνω βάζουμε φέτες αβοκάντο, θρυμματισμένα φιστίκια, κρεμμύδι και κόλιαντρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.