Βάζουμε ένα ποτήρι κρασί και απολαμβάνουμε τη σημερινή συνταγή.
Υλικά
1 κιλό πατάτες
4 αυγά
1 φλ. τριμμένο κίτρινο τυρί
Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι για το πανάρισμα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε. Όταν είναι έτοιμες τις λιώνουμε σε ένα μπλέντερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, το μαϊντανό, τα αυγά αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε τους κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.