Μια νόστιμη συνταγή που θα εντυπωσιάσει και τους απαιτητικούς…
Υλικά
350 γρ. παπαρδέλες
2 λουκάνικα
Σαφράν
Ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι
Αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι αφού το ψιλοκόψουμε, και στη συνέχεια προσθέτουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Εν τω μεταξύ μαγειρεύουμε τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις στραγγίζουμε και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τα λουκάνικα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σαφράν, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.
Πηγή φωτογραφίας: ricette.donnamoderna.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.