Πεντανόστιμη τάρτα με μπρόκολο και παρμεζάνα χωρίς φύλλο
28 Μαρτίου 2020
Η τάρτα μπρόκολο είναι ένα χορτοφαγικό κυρίως πιάτο, πολύ νόστιμο, ιδανικό για ένα γεύμα ή ένα οικογενειακό δείπνο
Υλικά
1 κιλό μπρόκολο
2 αυγά
250 ml μπεσαμέλ
50 γραμμάρια τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Πλένουμε το μπρόκολο, το κόβουμε και το βράζουμε σε αλατισμένο βραστό νερό μέχρι να γίνει τρυφερό. Όταν είναι έτοιμο το μεταφέρουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, τη μπεσαμέλ, την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να αποκτήστουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.