Μια πεντανόστιμη και πολύ εύκολη συνταγή που θυμίζει καλοκαίρι...
Υλικά
360 γραμμάρια ζυμαρικών
800 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
200 γραμμάρια τόνου σε λάδι
100 γραμμάρια μαύρες ελιές
40 γραμμάρια κάπαρη
1 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Δενδρολίβανο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Όταν το σκόρδο πάρει χρώμα, το αφαιρούμε και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτα, τις ελιές, τον τόνο και την κάπαρη. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στη σάλτσα και τα μαγειρεύουμε για ένα λεπτό. Τα σερβίρουμε με ψιλοκομμένο δεντρολίβανο για γεύση.
Πηγή φωτογραφίας: https://www.cucchiaio.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.