Μια εύκολη, γρήγορη, τεμπέλικη συνταγή για ψευτο-καρμπονάρα.
Υλικά
180 γραμμάρια ζυμαρικά
200 γρ τυρί κρέμα
100 γρ. μπέικον σε κύβους
1 φακελάκι σαφράν
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το μπέικον. Όταν ροδίσει το μπέικον, προσθέτουμε το τυρί και το σαφράν, ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά.
Μαγειρεύουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά και σερβίρουμε.
Πηγή φωτογραφίας: https://www.ricettedalmondo.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.