Η σημερινή συνταγή ξεφεύγει από τα συνηθισμένα τόσο στη γεύση όσο και στην εμφάνιση.
Υλικά
1 σφολιάτα
500 γραμμάρια φιλέτο σολομού
1 κολοκυθάκι
Αλάτι
Πιπέρι
Γάλα
Σουσάμι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κολοκυθάκι και το τρίβουμε με τον τρίφτη. Το στραγγίζουμε να φύγουν τα υγρά και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Αφαιρούμε το δέρμα από το φιλέτο σολομού και τον κόβουμε οριζόντια σε κομμάτια. Ξεδιπλώνουμε τη σφολιάτα και βάζουμε στο κέντρο το μισό κολοκυθάκι. Από πάνω τοποθετούμε τα κομμάτια σολομού και από πάνω το υπόλοιπο κολοκυθάκι.
Κλείνουμε τη σφολιάτα και από τις δυο πλευρές, τη βουρτσίζουμε με λίγο γάλα, πασπαλίζουμε με σουσάμι και τη βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.
Πηγή φωτογραφίας: https://www.misya.info/ricetta
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.