Δημοφιλές πιάτο της ελληνικής κουζίνας με τρυφερό μοσχαράκι. Απλά τέλειο!...
Υλικά
700 γρ. μοσχαρίσιο κρέας
500 γρ. πατάτες
300 γρ. μπιζέλια
3 καρότα
Αλεύρι
Σέλινο
1 κρεμμύδι
3 φύλλα δάφνης
Μισό ποτήρι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο για γεύση
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι, το σέλινο και το καρότο και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια κρέατος, το αλευρώνουμε και το μαγειρεύουμε για 10 λεπτά στο τηγάνι με τα λαχανικά μαζί με τα φύλλα δάφνης. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Ύστερα προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε όχι πολύ μεγάλα κομμάτια και μετά από λίγα λεπτά και τα μπιζέλια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά για περίπου μία ώρα, προσθέτοντας λίγο νερό εάν χρειαστεί. Στο τέλος προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.