Μια εύκολη και πρωτότυπη συνταγή για όλες τις ώρες της ημέρας.
Υλικά
8 αυγά
50 γραμμάρια παρμεζάνας (τριμμένη)
Αλάτι, πιπέρι
Για τη γέμιση
150 gr μπέικον
200 γρ. προβολόνε Τυρί
50 γρ. ρόκα
Εκτέλεση
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι και ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-13 λεπτά.
Αφαιρούμε την ομελέτα από τον φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει. Εν τω μεταξύ κόβουμε το τυρί και το μπέικον σε φέτες. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ρόκα, το τυρί και το μπέικον στην ομελέτα και την τυλίγουμε σε ρολό. Τυλίγουμε το ρολό με μια μεμβράνη, διατηρώντας το σφιχτό και το τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα. Το γεμιστό ρολό ομελέτας είναι έτοιμο, σερβίρεται σε φέτες.
Πηγή φωτογραφίας: www.ricettedalmondo.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.