Ένα πρωτότυπο αλλά εύκολο ορεκτικό που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.
Υλικά
300 γραμμάρια μανιτάρια τύπου champignon
50 γραμμάρια φέτα
30 γραμμάρια μπαγιάτικο ψωμί
1 ματσάκια μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και κόβουμε το άκρα αφαιρώντας προσεκτικά τους μίσχους και τα αφήνουμε στην άκρη. Ύστερα παίρνουμε τους μίσχους, τους κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τους βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το ψωμί, τη φέτα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε και στη συνέχεια τα χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή και συμπαγή κρέμα.
Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τα μανιτάρια με την κρέμα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, με τη γέμιση προς τα επάνω. Στη συνέχεια τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα απολαμβάνουμε.
Πηγή φωτογραφίας: www.buonissimo.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.