Σήμερα φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα ζυμαρικά και τα απολαμβάνουμε.
Υλικά
320 γρ. ζυμαρικά
2 σκελίδες σκόρδο
1 κλαδάκι δεντρολίβανο
500 γρ. κολοκύθα
100 γρ. τυρί κρέμα
400 γρ. γαρίδες
Μαϊντανός
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε κύβους. Στη συνέχεια μαγειρεύουμε την κολοκύθα σε μια κατσαρόλα για δέκα λεπτά μαζί με λίγο ελαιόλαδο, το σκόρδο και το δενδρολίβανο. Εάν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο νερό.
Αφαιρούμε το σκόρδο και το δεντρολίβανο, προσθέτουμε το τυρί και χτυπάμε τα υλικά με ένα μπλέντερ.
Εν τω μεταξύ, καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις σοτάρομε για λίγα λεπτά σε μια άλλη κατσαρόλα με τη δεύτερη σκελίδα σκόρδο και λίγο λάδι και στη συνέχεια αφαιρούμε το σκόρδο.
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα στραγγίζουμε και στη συνέχεια τα προσθέτουμε στην κρέμα κολοκύθας. Προσθέτουμε και τις γαρίδες μαζί με λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό και ανακατεύουμε. Τα ζυμαρικά με κρέμα κολοκύθας και γαρίδες είναι έτοιμα.
Πηγή φωτοραφίας: https://www.misya.info/ricette
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.