Αν δεν έχετε δοκιμάσει να συνδυάσετε την κολοκύθα με τα ζυμαρικά, ήρθε η ώρα. Η σημερινή συνταγή θα γίνει από τις αγαπημένες σας.
Υλικά
350 γραμμάρια παπαρδέλες
100 γρ. κολοκύθα
300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια
1 κρεμμύδι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και καθαρίζουμε τα μανιτάρια. Ρίχνουμε στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Όταν πάρει χρώμα προσθέτουμε τα μανιτάρια, ρίχνουμε λίγο νερό και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά.
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ κόβουμε την κολοκύθα σε κύβους και τη σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα για περίπου 2 λεπτά με λάδι και αλάτι. Προσθέστε το μείγμα μανιταριών και τα μακαρόνια. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε.
Πηγή φωτογραφίας: http://www.chiaracanzian.com/pappardelle-alla-zucca-con-finferli/
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.