Μια πολύ εύκολη συνταγή για εκείνους που θέλουν ένα γρήγορο αλλά και πεντανόστιμο πιάτο.
Υλικά
600 γρ πατάτες
100 γρ. μπέικον
1/2 κρεμμύδι
50 βούτυρο
Ζωμός λαχανικών για γεύση
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε άφθονο νερό για 30-40 λεπτά. Οι πατάτες είναι έτοιμες όταν μπορείτε να τις τρυπήσετε με τα δόντια ενός πιρουνιού χωρίς υπερβολική αντίσταση. Όταν είναι έτοιμες, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις τρίβουμε στον τρίφτη,
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι, μαζί με το μπέικον και το βούτυρο. Όταν το κρεμμύδι πάρει χρώμα, προσθέτουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε. Ύστερα προσθέτουμε μια κουτάλα ζωμού. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου και απολαμβάνουμε.
Πηγή φωτογραφίας: www.ricettedalmondo.it/
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.