Μια vegan εναλλακτική λύση της κλασικής ομελέτας και είναι πεντανόστιμη.
Υλικά
150 γρ. αλεύρι ρεβιθιού
350 ml αφρώδες νερό
8 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το νερό λίγο κάθε φορά και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε για μια ώρα να ξεκουραστεί.
Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το μίγμα και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, στη συνέχεια γυρνάμε από την άλλη μεριά όπως κάνουμε στην ομελέτα και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.