Σήμερα φτιάχνουμε την πιο νόστιμη χορτοφαγική καρμπονάρα
22 Φεβρουαρίου 2021
Μπορούμε να φάμε καρμπονάρα χωρίς τύψεις; Κι όμως μπορείτε αρκεί να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή.
Υλικά
350 γραμμάρια ζυμαρικά
50 γραμμάρια τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά
80 γραμμάρια τυρί cottage
2 αυγά
1 καρότο, κομμένο σε λωρίδες
1 κολοκύθι, κομμένο σε λωρίδες
1 πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
30 γραμμάρια ελαιολάδο
Βασιλικό για γεύση
Αλάτι-πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
Βάλτε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίστε τα για 5 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Χτυπάτε τα αυγά με το τριμμένο τυρί και προσθέτετε το τυρί cottage.
Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά, προσθέστε μια κουτάλα νερό από τα μακαρόνια και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά.
Τέλος προσθέτετε το μίγμα των αυγών και συνεχίζετε να ανακατεύετε. Σβήνετε τη φωτιά και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.