Πεντανόστιμη δροσερή σαλάτα με ροδάκινα, μοτσαρέλα και προσούτο
13 Ιουνίου 2021
Η σημερινή σαλάτα είναι ένα φρέσκο πιάτο, με εξαιρετική γεύση και πολύ εύκολο να παρασκευαστεί.
Υλικά
4 ροδάκινα
300 γρ. μοτσαρέλα
200 γρ. προσούτο
Μερικά φύλλα ρόκα
Πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε κομμάτια και εάν θέλουμε αφήνουμε τη φλούδα, εάν είναι σκληρή την αφαιρούμε. Στη συνέχεια ψήνουμε τα ροδάκινα για 5 λεπτά σε κάθε πλευρά και τα αφήνουμε να κρυώσουν για λίγα λεπτά.
Κόβουμε τη μοτσαρέλα και το προσούτο σε κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Τέλος προσθέτουμε τα ψητά ροδάκινα, τη ρόκα, ρίχνουμε λίγο λάδι και μια πρέζα πιπέρι και σερβίρουμε.
Photo credits: www.buonissimo.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.