Ετοιμάστε μια πράσινη ομελέτα στα γρήγορα.
Υλικά
4 αυγά
250 γρ. σπανάκι
25 γρ. Παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το σπανάκι και το μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά σε μια κατσαρόλα με νερό. Εν τω μεταξύ, σε ένα, χτυπάμε τα αυγά με την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα λαδωμένο ταψί και πασπαλίζουμε με περισσότερη παρμεζάνα. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Σερβίρουμε την ομελέτα κόβοντας την σε τετράγωνα.
Photo credits:www.misya.info/galleria-ricette
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.