Υλικά
400 γρ. ρύζι βρασμένο
4 γαύροι
150 γρ. τόνος σε λάδι
Μαϊντανός για γεύση
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό. Εν τω μεταξύ, πλένουμε και αφαιρούμε τα αγκάθια από τους αντσούγιες, στη συνέχεια τις ψιλοκόβουμε μαζί με τον τόνο και μια χούφτα μαϊντανό.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τον τόνο και τον γαύρο, μαγειρεύουμε αργά και στο τέλος προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι και ανακατεύουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.