
Υλικά
400 γρ. ρύζι βρασμένο
4 γαύροι
150 γρ. τόνος σε λάδι
Μαϊντανός για γεύση
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό. Εν τω μεταξύ, πλένουμε και αφαιρούμε τα αγκάθια από τους αντσούγιες, στη συνέχεια τις ψιλοκόβουμε μαζί με τον τόνο και μια χούφτα μαϊντανό.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τον τόνο και τον γαύρο, μαγειρεύουμε αργά και στο τέλος προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι και ανακατεύουμε.
Διαβάζονται Τώρα
- Ζώδια σήμερα (2/7): Ημέρα για δημιουργική έκφραση και ουσιαστική επικοινωνία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
- Αυτά τα κολοκυθάκια με σκόρδο και βούτυρο είναι το απόλυτο σνακ του καλοκαιριού
- 3 ζώδια λαμβάνουν σημαντικά μαθήματα για τις σχέσεις - Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει την προσωπική ζωή στο προσκήνιο
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.