Σήμερα θα φτιάξουμε υπέροχα μπιφτέκια ρεβυθιών! Απλά, πεντανόστιμα, θρεπτικά.
Υλικά
230 γρ πατάτες
375 γραμμάρια ρεβίθια βρασμένα
2 κρόκοι αυγών
Ελαιόλαδο
5 φύλλα φασκόμηλο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε ανάλατο νερό για 30-35 λεπτά. Τις στραγγίζουμε, τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε. Ανακατεύουμε τα ρεβίθια χοντροκομμένα μαζί με τις πατάτες, τους κρόκους των αυγών, τα φύλλα φασκόμηλου ψιλοκομμένα, μια κουταλιά λάδι, αλάτι και πιπέρι. Πλάθουμε το μείγμα σε μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι για 15 λεπτά, γυρίζοντάς τα στο μισό του μαγειρέματος.
Photo credits://www.lacucinaitaliana.it/ricette/
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.