COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κεφτεδάκια σολομού στον φούρνο σαν τηγανιτά- Απόλαυση χωρίς τύψεις


4 Νοεμβρίου 2021

Κεφτεδάκια σολομού στον φούρνο σαν τηγανιτά- Απόλαυση χωρίς τύψεις

Ο σολομός είναι ένα πολύ θρεπτικό ψάρι που μπορεί εύκολα να γίνει η βάση για αφράτα κεφτεδάκια σολομού που θα απολαύσει όλη η οικογένεια.

Υλικά

500 γρ πατάτες

200 γρ καπνιστό σολομό

2 αυγά

Αλάτι, πιπέρι 

Ψιλοκομμένο μαϊντανό 

Τριμμένη φρυγανιά 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό, μόλις βράσουν τις πολτοποιούμε.

Ψιλοκόβουμε τον καπνιστό σολομό με ένα μαχαίρι και τον ανακατεύουμε με τις πατάτες. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Πλάθουμε με τα χέρια μας τα κεφτεδάκια και τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200°C για 20-30 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν).

Photo credits:/www.ricettedalmondo.it


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.