Σουβλάκια με λουκάνικα: Μια συνταγή για να τα απολαύσετε χωρίς ενοχές
11 Νοεμβρίου 2021
Μερικά φαγητά είναι πιο νόστιμα και χορταστικά από κάποια άλλα, όπως τα λουκάνικα. Για να μπορέσετε όμως να τα απολαμβάνετε πιο συχνά, και με λιγότερες ενοχές, δεν έχετε παρά να φτιάξετε τη σημερινή συνταγή.
Υλικά
2 πακέτα λουκάνικα κοτόπουλου
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
Αντζούγιες σε λάδι
Μαϊντανός
Φασκόμηλο
Λεμόνι
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις πιπεριές στους 200 ° C για 30 λεπτά και στη συνέχεια όσο είναι ακόμα ζεστες τις τυλίγουμε με μια πλαστική μεμβράνη και τις αφήνουμε να κρυώσουν: η υγρασία που θα σχηματιστεί θα κάνει τις πιπεριές να ξεφλουδίσουν πιο εύκολα..
Ετοιμάζουμε ένα μίγμα με 4 αντζούγιες στραγγισμένες, μαϊντανό, κάπαρη και το ξύσμα από μισό λεμόνι. Εν τω μεταξύ καθαρίζουμε τις πιπεριές, τις κόβουμε κομμάτια και τις βάζουμε στο μίγμα με τις αντζούγιες.
Περνάμε τα λουκάνικα σε 4 ξύλινα σουβλάκια, οριζόντια, τα βάζουμε σε ένα ταψί με λίγο λάδι, φύλλα φασκόμηλου και μια πρέζα αλάτι και τα ψήνουμε στους 180°C. για 15-20 λεπτά. Σερβίρουμε τα ζεστά σουβλάκια λουκάνικου, συνοδεύοντάς τα με τις αρωματικές πιπεριές.
Photo credits://www.lacucinaitaliana.it/ricette/
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.