Πεντανόστιμα μανιτάρια portobello στον φούρνο γεμιστά με provolone και ντοματίνια
JTeam
2 Ιανουαρίου 2022
Επειδή αυτές τις ημέρες φάγαμε λίγο παραπάνω κρέας, αποφασίσαμε σήμερα να φτιάξουμε μια συνταγή με χορτοφαγική διάθεση, αλλά και πολύ γευστική.
Υλικά
8 μεγάλα μανιτάρια Portobello
200 γρ. τυρί Provolone
10 ώριμα ντοματίνια
Φρέσκο θυμάρι
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βαλσάμικο ξύδι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Αρχικά ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Αμέσως μετά κόβουμε σε κομμάτια το το τυρί. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα πανί και τα τοποθετούμε ανάποδα σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
Τα γεμίζουμε με κομμάτια από το τυρί και με τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε λίγο λάδι και ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 20 λεπτά. Σερβίρουμε τα μανιτάρια ζεστά και προσθέτουμε αν θέλουμε ξύδι βαλσάμικο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.