Μαγειρεύουμε με υλικά απλάπου υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Ένα πακέτο μακαρόνια, λίγα ντοματίνια και γαύρο ή ό,τι άλλο έχετε στο ντουλάπι σας και σας αρέσει.
500 γρ. ντοματίνια
500 γρ. φρέσκος γαύρος
300 γρ. ζυμαρικά
2 κρεμμύδια
Μάραθος
Ελαιόλαδο
Φυστικέλαιο
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε. Ύστερα τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λάδι, αλάτι και λίγα κοτσάνια μάραθο. Μετά προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τα αφήνουμε να μαλακώσουν για 2-3 λεπτά.
Καθαρίζουμε τους γαύρους ανοίγοντάς τους στη μέση και τους τηγανίζουμε σε φυστικέλαιο στους 175° C, στραγγίζοντάς τους σε χαρτί κουζίνας μόλις ροδίσουν και γίνουν τραγανοί.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τα ντοματίνια ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τον γαύρο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.