Οι τηγανητές πατάτες για να πετύχουν θέλουν την ίδια προσοχή όσο και ένα καλό φαγητό. Συνήθως τις φτιάχνουμε αφού έχουμε αφήσει το λάδι να κάψει, όπου εκείνη τη στιγμή τις ρίχνουμε μέσα και περιμένουμε να ετοιμαστούν. Όμως ο τρόπος αυτός δεν είναι ο σωστός.
Δείτε το μυστικό για να φτιάξετε τις τέλειες τηγανητές πατάτες.
Σκουπίζουμε τις πατάτες με χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν τελείως και τις ρίχνουμε στο κρύο λάδι. Ανάβουμε τη φωτιά δυνατά και περιμένουμε να τηγανιστούν για 20-25 λεπτά.
Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι ένα τέταρτο κρεμμυδιού, 5 λεπτά πριν τελειώσει το τηγάνισμα, για να πάρουν άρωμα. Επίσης όταν βγάζουμε τις πατάτες, πάντα τις στεγνώνουμε από το λάδι σε χαρτί κουζίνας διπλωμένο στα δύο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.