Εύκολη και γρήγορη συνταγή για μπακαλιάρο και το αποτέλεσμα είναι λαχταριστές μπουκίτσες οι οποίες είναι τραγανές απ’ έξω και ζουμερές μέσα. Δοκιμάστε τη συνταγή και σίγουρα θα σας καταπλήξει.
Υλικά
450 γρ. μπακαλιάρος
Χυμό από ένα λεμονι
Ρυζάλευρο για γεύση
Αλάτι για γεύση
Ελαιόλαδο
Τσίλι σε σκόνη (προαιρετικά) για γεύση
Χωρίζουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς, ώστε να μην είναι πολύ μεγάλα. Αλευρώνουμε όλα τα κομμάτια από όλες τις πλευρές και στη συνέχεια τα ροδίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, ώστε να σχηματιστεί μια χρυσή κρούστα.
Στη συνέχεια στύβουμε το λεμόνι και όταν το ψάρι ροδίσει, προσθέτουμε τον χυμό στο τηγάνι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα με ένα καπάκι σε χαμηλή φωτιά. Στο τέλος του μαγειρέματος, προσθέτουμε αλάτι και αν θέλετε λίγη σκόνη τσίλι.
Καλή απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.