Το burger με ομελέτα ζυμαρικών είναι ένα πεντανόστιμο και μοναδικό πιάτο. Το ψωμί και τα ζυμαρικά συνήθως δεν πάνε μαζί, αλλά σε αυτή τη συνταγή συνδυάζονται πολύ καλά και δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Υλικά
150 γρ. σαλάμι
100 γρ, σπαγγέτι
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
4 ψωμάκια για burger
4 αυγά
Κίτρινο τυρί
Μαρούλι
Νυομάτα
Αγγούτι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Μαγειρεύουμε πρώτα τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά με το σαλάμι κομμένο σε κομμάτια σε κύβους, την τριμμένη παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι. Σε αυτό το σημείο ρίχνουμε στο μίγμα τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε καλά.
Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο λάδι, το ζεσταίνουμε και τοποθετούμε τα μακαρόνια (το ένα τέταρτο της συνολικής ποσότητας). Μαγειρεύουμε την ομελέτα για 2-3 λεπτά ανά πλευρά. Τέλος, τοποθετούμε από πάνω μια λεπτή φέτα τυρί ώστε να μαλακώσει με τη φωτιά. Επαναλαμβάνουμε για τα υπόλοιπα μακαρόνια ( θα έχουμε άλλες τρεις ομελέτες.)
Γεμίζουμε κάθε ψωμάκι με λίγα φύλλα μαρουλιού, 2 φέτες ντομάτα, την ομελέτα και μερικά αγγουράκια κομμένα σε φέτες και απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.