Αυτή η συνταγή είναι μια πραγματική επιτυχία και αφού τη δοκιμάσετε θα καταλάβετε το γιατί: Γιατί είναι νόστιμη…. Κρεμώδη, φρέσκα και πολύ γρήγορα, τα ζυμαρικά με φέτα είναι πραγματικά ακαταμάχητα. Η γεύση της φέτας συνδυάζεται τέλεια με τη γλύκα των ντοματίνων και τη γεύση των ελιών, η τελευταία πινελιά της φρέσκιας ρίγανης και του βασιλικού ενισχύουν τη φρεσκάδα του πιάτου. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Υλικά
320 γρ. ζυμαρικά
400 γρ. ντοματίνια
200 γρ. φέτα
50 γρ. ελιές (προαιρετικά)
Ελαιόλαδο
Βασιλικός
Ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ντοματίνια και τα τοποθετούμε ολόκληρα σε ένα μεγάλο ταψί. Τοποθετούμε τη φέτα στο κέντρο. Καρυκεύουμε με λάδι, ρίγανη, βασιλικό και πιπέρι και ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 25 λεπτά. Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και ανακατεύουμε τη φέτα με τα ντοματίνια μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέτουμε τα στραγγισμένα ζυμαρικά και τις ελιές, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Καλή απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.