COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ζυμαρικά με ντοματίνια και φέτα: Η ακαταμάχητη συνταγή του καλοκαιριού


JTeam

13 Μαΐου 2024

Ζυμαρικά με ντοματίνια και φέτα: Η ακαταμάχητη συνταγή του καλοκαιριού
www.chiarapassion.com
Ιδού η συνταγή του καλοκαιριού: Ζυμαρικά με φέτα και ντοματίνια, ένα φαγητό με μεσογειακές γεύσεις που θα σας κάνει να ερωτευτείτε…

Αυτή η συνταγή είναι μια πραγματική επιτυχία και αφού τη δοκιμάσετε θα καταλάβετε το γιατί: Γιατί είναι νόστιμη…. Κρεμώδη, φρέσκα και πολύ γρήγορα, τα ζυμαρικά με φέτα είναι πραγματικά ακαταμάχητα. Η γεύση της φέτας συνδυάζεται τέλεια με τη γλύκα των ντοματίνων και τη γεύση των ελιών, η τελευταία πινελιά της φρέσκιας ρίγανης και του βασιλικού ενισχύουν τη φρεσκάδα του πιάτου. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Υλικά

320 γρ. ζυμαρικά

400 γρ. ντοματίνια

200 γρ. φέτα

50 γρ. ελιές (προαιρετικά)

Ελαιόλαδο

Βασιλικός

Ρίγανη

Jenny.Gr
www.chiarapassion.com

Εκτέλεση

Πλένουμε τα ντοματίνια και τα τοποθετούμε ολόκληρα σε ένα μεγάλο ταψί. Τοποθετούμε τη φέτα στο κέντρο. Καρυκεύουμε με λάδι, ρίγανη, βασιλικό και πιπέρι και ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 25 λεπτά. Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και ανακατεύουμε τη φέτα με τα ντοματίνια μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέτουμε τα στραγγισμένα ζυμαρικά και τις ελιές, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού.

Καλή απόλαυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.