COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Οι πιο εύκολοι τρόποι για να καβουρδίσεις τα αμύγδαλα


JTeam

24 Μαΐου 2024

Οι πιο εύκολοι τρόποι για να καβουρδίσεις τα αμύγδαλα
unsplash
Λοιπόν, πώς καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα;

Τα αμύγδαλα είναι μια τροφή όχι μόνο πλούσια σε πολύτιμες ουσίες για τον οργανισμό μας, αλλά και ένα πολύ ευέλικτο συστατικό στην κουζίνα. Από ορεκτικά μέχρι επιδόρπια, μπορούμε να διαλέξουμε από άπειρα πιάτα στα οποία πρωταγωνιστούν ή στα οποία απλώς προσθέτουν νόστιμες νότες γεύσης.

Ορισμένα από αυτά, ωστόσο, απαιτούν ψήσιμο. Λοιπόν, πώς καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα; Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα είναι επίσης εξαιρετικά ως σνακ για ενέργεια ή για να εμπλουτίσουν το γιαούρτι ή τις τηγανίτες .

Πώς να καβουρδίσετε τα αμύγδαλα στον φούρνο

Όταν πρέπει να αποφασίσουμε πώς θα Πώς καβουρδίσουμε τα αμύγδαλα, ένα σημαντικό στοιχείο είναι η συνταγή που θα επιλέξουμε. Κάποιοι προτείνουν το ψήσιμο στο φούρνο, άλλοι στο τηγάνι. Επίσης κάποιες περιπτώσεις πρέπει να Πώς καβουρδίσουμε τα αμύγδαλα με τη φλούδα τους, σε άλλες πρέπει πρώτα να τα ξεφλουδίσουμε. Το ψήσιμο αμυγδάλων στον φούρνο συνιστάται, για παράδειγμα, όταν πρέπει να ετοιμάσουμε ένα τραγανό πιάτο. Σε αυτή την περίπτωση τα αμύγδαλα συνήθως καβουρδίζονται με τη φλούδα, αλλά για τα ήδη ξεφλουδισμένα η διαδικασία δεν αλλάζει.

Jenny.Gr
unsplash

Πώς να καβουρδίσετε τα αμύγδαλα σε τηγάνι

Πώς θα καβουρδίσετε τα αμύγδαλα σε ένα τηγάνι ; Αυτή η μέθοδος είναι πιο βολική και επίσης φθηνότερη. Αρκετές συνταγές απαιτούν τα αμύγδαλα πρώτα να ξεφλουδιστούν και μετά να καβουρδιστούν για λίγα λεπτά με λίγο λάδι. Κάποιοι προτείνουν να τα ρίξετε στο τηγάνι χωρίς να τους στερήσετε τη φυσική τους επιδερμίδα και χωρίς να προσθέσετε τίποτα άλλο: 5-6 λεπτά καβουρδίσματος, μετακινώντας τα συχνά, και τέλος.

Πώς να ξεφλουδίσετε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα

Το ίδιο το ψήσιμο κάνει αυτή τη λειτουργία πολύ απλή. Η επιδερμίδα ουσιαστικά βγαίνει μόνη της. Το σημαντικό είναι να ξεφλουδίσετε τα αμύγδαλα όταν είναι ακόμα ζεστά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.