COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η πιο εύκολη και γρήγορη πίτσα στο air fryer με μόνο 2 υλικά


JTeam

28 Ιουνίου 2024

Η πιο εύκολη και γρήγορη πίτσα στο air fryer με μόνο 2 υλικά
unsplash
Αν αγαπάτε την πίτσα και ψάχνετε μια γρήγορη συνταγή , θα ενθουσιαστείτε όσο και εμείς με αυτή τη ζύμη πίτσας με μόνο 2 υλικά στο air fryer. Μπορείτε επίσης να τη φτιάξετε σε κανονικό φούρνο.

Σωστά, μόνο 2 υλικά για να γίνει η ζύμη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και γιαούρτι. Ανακατέψτε τα μεταξύ τους, δώστε τους λίγη αγάπη για το ζύμωμα και θα έχετε έτοιμη τη ζύμη πίτσας να ψηθεί στο air fryer.

Σημείωση: Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο αυτό δεν θα λειτουργήσει και σε φούρνο, πιθανότατα θα χρειαστεί να ΤΗ μαγειρέψετε για περισσότερο.

Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο επιπλέον αλεύρι μέχρι να αποκτήσετε τη σωστή ζύμη σαν συνοχή. Αυτή η συνταγή κάνει αρκετή ζύμη για 2 βάσεις πίτσας – απλώς χωρίστε τη ζύμη στη μέση πριν την απλώσετε. Μας αρέσει να στρώνουμε πρώτα στον κάδο του air fryer λαδόκολλα πριν βάλουμε την πίτσα.

Μπορείτε να ρίξετε λίγο λάδι πάνω από τη ζύμη πριν το μαγείρεμα και μερικά καρυκεύματα και βότανα, αλλά αυτό είναι εντελώς προαιρετικό.

Jenny.Gr
unsplash

Μαγειρέψτε τη ζύμη στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Ελέγξτε τη στη μέση και αναποδογυρίστε τη. Αφαιρέσετε επίσης τη λαδόκολλα σε αυτό το σημείο για τα τελευταία 5 λεπτά. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η δεύτερη βάση πίτσας μαγειρεύεται λίγο πιο γρήγορα από την πρώτη, καθώς το air fryer θα είναι πιο ζεστό, γι' αυτό να την ελέγχετε.

Μόλις ροδίσει, μπορείτε να προσθέσετε μερικές γαρνιτούρες. Πρώτα, προσθέστε λίγη σάλτσα, στη συνέχεια, πασπαλίστε με λίγο τριμμένο τυρί και όποια άλλα υλικά σας αρέσουν. Βάλτε ξανά την πίτσα στο air fryer και μαγειρέψτε για άλλα 2 με 3 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί και να ζεσταθούν όλα τα υλικά

Αφαιρέστε την πίτσα από το air fryer, κόψτε τη σε φέτες και απολαύστε την.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.