COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η συνταγή για τη σούπα λαχανικών που ενισχύει το ανοσοποιητικό σου


JTeam

24 Αυγούστου 2024

Η συνταγή για τη σούπα λαχανικών που ενισχύει το ανοσοποιητικό σου
https://camillestyles.com
Αυτή η σούπα λαχανικών που τονώνει το ανοσοποιητικό, έχει γίνει το αγαπημένο μας πιάτο.

Η σημερινή σούπα εκτός από νόστιμη είναι και ένας πολύ καλός τρόπος για να μαγειρέψετε μια μεγάλη ποσότητα πράσινων λαχανικών και το καλύτερο….τονώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχετε αυτή τη σούπα στην κατάψυξη για ένα υγιεινό γεύμα της τελευταίας στιγμής. Διατηρήστε τη στην κατάψυξη για έως και 2 μήνες και στη συνέχεια ξεπαγώστε τη όλη τη νύχτα στο ψυγείο όταν είστε έτοιμοι να τη φάτε.

Υλικά

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φέτες

6 σπαράγγια, κομμένα σε κομμάτια

2 φλιτζάνια μπρόκολο (φρέσκο ​​ή κατεψυγμένο), κομμένο σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς

1 κομμάτι τζίντζερ, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες

4 φλιτζάνια φρέσκο ​​σπανάκι (ή 1/2 - 1 φλιτζάνι κατεψυγμένο σπανάκι)

1 φλιτζάνι κάσιους, μουλιασμένα σε νερό όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον 4 ώρες

1/2 φλιτζάνι ό,τι μαλακά φρέσκα μυρωδικά έχετε - μαϊντανός, κόλιαντρο, βασιλικός, δυόσμος, άνηθος, σχοινόπρασο -

1/2 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι ή λάιμ

Αλάτι, πιπέρι

4 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο

Jenny.Gr
https://camillestyles.com

Εκτέλεση

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι τα κάσιους έχουν μουλιάσει για τουλάχιστον 4 ώρες.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για λίγα λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Προσθέτουμε τα σπαράγγια, το μπρόκολο, το τζίντζερ, το σπανάκι και τα κάσιους, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύομε σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να ψηθούν τα λαχανικά.

Όταν είναι έτοιμα τα λαχανικά τα μεταφέρουμε σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων, προσθέτουμε το λάδι καρύδας, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, τον ζωμό, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και χτυπάμε όλα τα υλικά. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο ζωμό αν θέλετε.

Σερβίρουμε με ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, σπόρους, διατροφική μαγιά, ψιλοκομμένο αβοκάντο, και περισσότερα φρέσκα μυρωδικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.