Με το air fryer μπορείτε να μαγειρέψετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σας επιτρέπει να ετοιμάσετε δείπνο ή μεσημεριανό ακόμη και την τελευταία στιγμή, και επίσης εξοικονομεί όχι μόνο ενέργεια, αλλά και φαγητό.
Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να φτιάξουμε λαζάνια με σολομό και κολοκυθάκια και το αποτέλεσμα ήταν πεντανόστιμο. Ας δούμε μαζί τη συνταγή.
1 συσκευασία λαζάνια
250 γραμμάρια φρέσκος σολομός
2 κολοκυθάκια
250 ml μπεσαμέλ
1 πρέζα αλάτι
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι με μια πρέζα αλάτι για να φύγουν τα υγρά. Στη συνέχει κόβουμε τον σολομό χωρίς τη φλούδα σε κύβους.
Στύβουμε τα κολοκυθάκια και ξεκινάμε να συναρμολογούμε τα λαζάνια. Βάζουμε μια κουταλιά μπεσαμέλ στον πάτο ενός ταψιού και μετά βάζουμε εναλλάξ τα λαζάνια, τα κολοκυθιών και τον σολομό μέχρι να εξαντληθούν όλα τα υλικά. Στην τελευταία στρώση απλώνουμε μπόλικη μπεσαμέλ. Ψήνουμε air fryer στους 170°C για 25 λεπτά.
Καλή απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.