COOL GREECE

Το όμορφο Αγκίστρι!


TSVIGKOU

16 Μαρτίου 2018

21911315-169177780302017-3202501596432826368-n.jpg

Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που πετάγονται στο Αγκίστρι ακόμα και για μία ημέρα. Και αυτό γιατί θέλουν να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά του, να φάνε στα παραδοσιακά ουζερί του, να χορτάσει το μάτι τους πράσινο και πεύκα να καταλήγουν μέχρι κάτω, στη θάλασσα.

A post shared by Leya (@leyoux) on

Αν σας αρέσουν οι αμμώδεις παραλίες και τα καταγάλανα νερά, το Αγκίστρι είναι ιδανικός προορισμός. Όταν βρεθείτε εκεί, το Μεγαλοχώρι, η πρωτεύουσα του νησιού είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε. Από την άλλη στη Σκάλα και στο Μύλο θα βρείτε μικρά μαγαζάκια να κάνετε τις αγορές σας, ξενοδοχεία αλλά και ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθώς επίσης καφετέριες και παραλιακά ταβερνάκια για να απολαύσετε το φαγητό σας όπως αρμόζει σε ένα νησί.

Για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης, το Αγκίστρι διαθέτει τα πάντα και καλύπτει όλα τα γούστα. Από ήρεμα μέρη όπου μπορείς να απολαύσεις μουσική και να πιεις το ποτό σου, μέχρι αυτούς που θέλουν να ξεφαντώσουν και να γυρίσουν στο δωμάτιο τις πρώτες πρωινές ώρες.

A post shared by @turbocat39 on

Μπορείτε να γυρίσετε το νησί ακόμα και με ποδήλατο που θα βρείτε εύκολα να ενοικιάσετε. Διαφορετικά αν δεν έχετε μέσο, χρησιμοποιήστε ταξί ή το λεωφορείο.

Για όλους εσάς λοιπόν που από τώρα αναζητάτε μικρές εξορμήσεις από την πόλη, σας έχουμε μία ακόμη πρόταση... το όμορφο Αγκίστρι!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα