COOL GREECE

Πώς να περάσετε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στην Αίγινα


17 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς να περάσετε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στην Αίγινα
Όλα όσα μπορείτε να δείτε και να κάνετε σε ένα Σαββατοκύριακο στην Αίγινα, το αγαπημένο νησί του Αργοσαρωνικού που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μια γρήγορη απόδραση από την πόλη.

Είναι η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας, η πατρίδα του πασίγνωστου και πεντανόστιμου φιστικιού, το νησί που αγαπούν οι καλλιτέχνες και οι διανοούμενοι. Βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα (μόλις 35 λεπτά με το ιπτάμενο δελφίνι από τον Πειραιά και περίπου μία ώρα με το συμβατικό καράβι) κι όμως σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι τόσο μακριά... Η Αίγινα αποτελεί μία από τις πιο κλασικές επιλογές για αποδράσεις όταν θέλουμε να αλλάξουμε τον αέρα μας εύκολα και γρήγορα.

Με ρομαντική ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή, γραφικά ψαροχώρια, αρχαιολογικά μνημεία αλλά και μια πευκόφυτη ενδοχώρα ιδανική για πεζοπορία, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού προσφέρει πολλές επιλογές και κρύβει ομορφιές που μπορούν να κερδίσουν κάθε επισκέπτη. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα μπορείτε να δείτε και να κάνετε σε ένα Σαββατοκύριακο στο αγαπημένο νησί «της διπλανής πόρτας».

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr