COOL GREECE TRAVELLERS

Lonely Planet: Οι 10 καλύτεροι προορισμοί στον κόσμο για την Πρωτοχρονιά


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2022

Lonely Planet: Οι 10 καλύτεροι προορισμοί στον κόσμο για την Πρωτοχρονιά
Αυτά είναι τα 10 μέρη σε όλο τον κόσμο που αξίζει κανείς να επισκεφτεί, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του για την αλλαγή του χρόνου, σύμφωνα με το Lonely Planet

Τι καλύτερο από ένα ταξίδι για να ξεκινήσει η νέα χρονιά; Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Ντουμπάι και την Μπανγκόκ, ο δημοφιλής ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet προτείνει 10 προορισμούς που αξίζει κανείς να επισκεφτεί, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, για την αλλαγή του χρόνου. Πολλά από αυτά τα μέρη είναι διάσημα για τον φαντασμαγορικό τρόπο με τον οποίο υποδέχονται το νέο έτος, ενώ όλα έχουν διαφορετικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες να σας προσφέρουν.

Ρίο ντε Τζανέιρο

Ή αλλιώς Πρωτοχρονιά πάνω στο κύμα! Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι συγκεντρώνονται στη διάσημη παραλία της Copacabana την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να γιορτάσουν και να συμμετάσχουν στις τελετές αποχαιρετισμού του παλιού χρόνου που ονομάζουν Reveillon. Σάμπα, σαμπάνια, πυροτεχνήματα, πάρτι και χορός μέχρι το πρωί σε ένα από τα μεγαλύτερα υπαίθρια πάρτι του κόσμου. Διαβάστε τη συνέχεια στο travelgo.gr.