ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 3 τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν το πιο όμορφο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας


6 Μαΐου 2017

md17-hearts-model-06-cmyk.jpg

Και δεν υπάρχει καλύτερος και πιο συμβολικός τρόπος από το να της χαρίσουμε το σύμβολο της αιώνιας αγάπης. Η καρδιά γίνεται και φέτος πρωταγωνίστρια και στολίζει τα πιο όμορφα δώρα που θα κάνουμε στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μας.

Το jenny.gr πιστεύει πολύ στη συγκεκριμένη γιορτή και για αυτόν τον λόγο δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα υπέροχο κόσμημα από τη νέα συλλογή PANDORA Mother's Day 2017, η οποία εκφράζει απόλυτα τον ισχυρό δεσμό αγάπης μεταξύ μητέρας – παιδιού.

Κολιέ από μασίφ ασήμι 925ο, κυβική ζιρκόνια και περλέ σμάλτο / Δαχτυλίδι από μασίφ ασήμι 925ο, crystal pearl και κυβική ζιρκόνια / Δαχτυλίδια από μασίφ ασήμι 925ο, κυβική ζιρκόνια και περλέ σμάλτο

Η μεγάλη γκάμα από τρυφερά σύμβολα, λαμπερά δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν ώστε να επιλέξουμε το πιο κομψό και με διαχρονική σημασία κόσμημα που θα κάνει χαρούμενη την πρωταγωνίστρια της ζωής μας.

Για να κερδίσετε ένα από τα παραπάνω κοσμήματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε την πιο γλυκιά και αγαπημένη σας φωτογραφία με τη μητέρα σας στο Instagram account σας (υποχρεωτική χρήση δημόσιου προφίλ για να λάβει κάποιος μέρος), γράφοντας την ευχή σας για τη Γιορτή της Μητέρας και χρησιμοποιώντας το hashtag #DOtreatMom.

Οι 3 νικήτριες θα προκύψουν μετά από επιλογή από την Τζένη Μπαλατσινού και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με email.​

Διάρκεια διαγωνισμού: 09/05/17, 12:00 – 22/05/17, 23:59.

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Χριστίνα Τσιτρούλη
  2. Λαντζου Σωτηρια
  3. Ευσταθία Ταχταμπά