ΓΑΜΟΣ

Διοργάνωσε τη δεξίωση των ονείρων σου στο πιο ωραίο spot της Αθήνας


JTeam

2 Απριλίου 2024

Διοργάνωσε τη δεξίωση των ονείρων σου στο πιο ωραίο spot της Αθήνας
Το ξενοδοχείο που θα ενθουσιάσει εσένα και τους καλεσμένους σου

Η δεξίωση του γάμου είναι απαιτητική υπόθεση. Είναι η στιγμή της γιορτής, στην οποία θα είναι συγκεντρωμένοι όλοι, οικογένεια, φίλοι, γνωστοί, για να γιορτάσουν μαζί σου. Γι’ αυτό και η τοποθεσία στην οποία θα πραγματοποιηθεί παίζει βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της όλης εμπειρίας. Ένα spot που να έχει όλα όσα χρειάζεσαι για την περίσταση, από τη διακόσμηση και το φαγητό μέχρι έμπειρο προσωπικό που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε ό,τι προκύψει ανά πάσα στιγμή. Κάπου εδώ, έρχεται το Marriott Athens.

The Marriott Athens Wedding Experience

  • Design για την πιο elegant δεξίωση

Οι γήινες αποχρώσεις είναι πάντα η safe, super elegant επιλογή όσον αφορά στους χώρους δεξιώσεων, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την ημέρα του γάμου σου. Αποπνέουν μία «ζεστασιά» συνδυασμένη με μία ακαταμάχητη φινέτσα και αυτός ο irresistible χαρακτήρας βρίσκεται στο design του ξενοδοχείου. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το Made in Athens restaurant με το μαγευτικό αίθριο, το e&o rooftop που αξιοποιεί τη διαχρονική πολυτέλεια του ξύλου για να δημιουργήσει το τέλειο κάδρο των φωτογραφιών της γαμήλιας δεξίωσης καθώς και οι αίθουσες του ξενοδοχείου με το πρωτοποριακό τους design.

Jenny.Gr

  • Υπέροχη θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Αν κάποιος σε ρωτούσε ποια είναι η πιο ωραία θέα της Αθήνας, αυτή που σε κάνει να νιώθεις ακόμα και σαν να βρίσκεσαι μακριά από την πόλη παρά το ότι βρίσκεσαι στην καρδιά της, τότε σίγουρα στις πρώτες σου επιλογές θα βρισκόταν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Και αυτό είναι που αντικρίζει το υψηλής αισθητικής ξενοδοχείο Marriott Athens που αποτελεί μέλος του ομίλου Χανδρή και της Marriott International.

  • Wedding experts στην απόλυτη διάθεσή σου

Δε θα ήταν τέλειο να έχεις experts του γάμου σε κάθε βήμα της προετοιμασίας; Να έχεις τους επαγγελματίες που θα μπορούν να σου λύσουν κάθε απορία, κάθε δίλημμα που θα προκύψει (γιατί προφανώς και θα προκύψει) στην πορεία. Στο ξενοδοχείο θα βρεις την ομάδα ειδικών που θα φροντίσει να κάνει αξέχαστη τη δεξίωση του γάμου, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη σημασία στο να είναι φτιαγμένη με βάση το προσωπικό σου γούστο.

Jenny.Gr

  • Το τέλειο μενού για εσένα και τους καλεσμένους σου

Το φαγητό είναι δύσκολη υπόθεση. Υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά γούστα να ικανοποιήσεις που καταλήγεις να μην ξέρεις τι να διαλέξεις για το μενού. Γιατί να αγχώνεσαι, όμως; Αφού στο Marriott Athens θα βρεις ειδικά σχεδιασμένα μενού για τη μεγάλη μέρα, με εμπνευσμένα πιάτα τόσο από τη μεσογειακή όσο κι από τη διεθνή κουζίνα που θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο κάθε καλεσμένου.

Δε χρειάζεται να ψάξεις μακριά για να βρεις την ιδανική τοποθεσία για τη δεξίωση του γάμου σου, ούτε και να αγχώνεσαι γενικά για τα διαδικαστικά της περίστασης. Το Marriott Athens είναι το wedding destination που θα καλύψει 360ο τη μεγάλη μέρα, με απόλυτο σεβασμό στα γούστα σου, ώστε να δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη, απολαυστική εμπειρία ειδικά για εσένα.

ATHENS MARRIOTT

Website

Facebook

Instagram

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.