ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

7 σωτήριες συμβουλές για εσάς που παντρεύεστε εν μέσω πανδημίας


The Jennettes

21 Απριλίου 2021

wedding
Μπορεί το κράτος και η εκκλησία να μην έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τους γάμους του καλοκαιριού του 2021, αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι πολύ διαφορετικοί από τα συνηθισμένα. 

Μπορεί το κράτος και η εκκλησία να μην έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τους γάμους του καλοκαιριού του 2021, αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι πολύ διαφορετικοί από τα συνηθισμένα. 

Γαμπροί και νύφες σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να πραγματοποιήσουν τους γάμους τους, χωρίς να χάσουν κάτι από την μαγεία που θα έπρεπε να τους συνοδεύει. 

Μπορεί οι καλεσμένοι να γίνονται όλο και λιγότεροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο γάμος είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Ίσως το άγχος να είναι περισσότερο, ίσως ο προγραμματισμός του δεν είναι ό,τι πιο εύκολο αλλά είμαστε εδώ για να δώσουμε ιδέες και λύσεις στα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν εν μέσω πανδημίας. Εξάλλου η ζωή δεν περιμένει, συνεχίζεται…

Συμβουλή 1η 

Να είστε προετοιμασμένοι και να παρακολουθείτε στενά τις ειδήσεις και όλες τις εξελίξεις. Κρατήστε διαρκή επικοινωνία τόσο με τους καλεσμένους σας όσο και με την εκκλησία, το catering και τον χώρο που έχετε επιλέξει. 

jenny.gr

Συμβουλή 2η

Ενώ πέρσι πιστεύαμε ότι όσοι ήταν πρόθυμοι να πάρουν το ρίσκο να κλείσουν τον γάμο τους ήταν τρελοί, τώρα αν δεν είστε πρόθυμοι να κλείσετε κάτι σύντομα, πιθανότατα δεν θα βρείτε την ιδανική τοποθεσία για τον γάμο σας, ούτε την «dream team» που θέλετε να τον στελεχώσει. Οι άνθρωποι που θα πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων σας, όπως florists, κομμωτές και μακιγιέρ γίνονται γρήγορα ανάρπαστοι και πιθανότατα θα πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες ή να περιμένετε μέχρι το 2022 ή 2023. 

Συμβουλή 3η

Επίσης, εάν μπορείτε και το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, προσλάβετε έναν wedding planner. Θα σας βοηθήσει πολύ στον σχεδιασμό και την οργάνωση των υποχρεώσεων σας, αναλαμβάνοντας πολλές από αυτές. 

Συμβουλή 4η 

Δημιουργήστε τρεις διαφορετικές λίστες καλεσμένων, ξεκινώντας από τους πιο κοντινούς σας και ανοίγοντας σιγά σιγά τον κύκλο, ώστε να μπορέσετε εύκολα να προσαρμοστείτε σε οποιονδήποτε περιορισμό ανακοινωθεί. 

jenny.gr

Συμβουλή 5η 

Να είστε ευέλικτοι. Θα είναι μια χρονιά που η ευελιξία είναι βασική, όχι μόνο με την ημερομηνία και την τοποθεσία, αλλά και με τον αριθμό των επισκεπτών. Θα συνδυαστούν δύο σεζόν σε μία, οπότε είναι πολύ σημαντικό να δώσετε στον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

jenny.gr

Συμβουλή 6η 

Προσθέστε στον προϋπολογισμό σας κάποια απαραίτητα πλέον «αξεσουάρ» που θα προσφέρουν στους καλεσμένους σας άνεση και ασφάλεια. Αγοράστε λοιπόν μάσκες, αντισηπτικά και μαντηλάκια, τα οποία θα τους διαθέσετε. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι οι γάμοι θα είναι ακριβότεροι το 2021 και το 2022.

Συμβουλή 7η 

Και το πιο σημαντικό: Μείνετε προσηλωμένοι στον τελικό στόχο! Σημασία έχει να μοιραστείτε την στιγμή με τον αγαπημένο σας και να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Όλα τα άλλα, είναι λεπτομέρειες.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.