GREEN

Βιολογικό, vegan & cruelty-free: Ένα ελληνικό αντηλιακό για το πρόσωπο για την τέλεια φυσική προστασία


JTeam

6 Ιουνίου 2022

 Βιολογικό, vegan & cruelty-free: Ένα ελληνικό αντηλιακό για το πρόσωπο για την τέλεια φυσική προστασία
Δερματολόγοι από όλο τον κόσμο τονίζουν: το απόλυτο μυστικό για μια υγιή επιδερμίδα είναι η καθημερινή χρήση προϊόντων με SPF.

Η ηλιακή ακτινοβολία είναι ο Νο1 εχθρός της επιδερμίδας μας που μεταξύ άλλων επιταχύνει και τη γήρανσή της, καθώς μειώνει το κολλαγόνο & την ελαστικότητά της και αυξάνει τις λεπτές γραμμές, καθιστώντας σχεδόν απαγορευτικό να βγούμε από το σπίτι χωρίς αντηλιακό.

Φυσικά, αντηλιακό από αντηλιακό διαφέρει και πολλές φορές επηρεαζόμαστε από μια fancy-summer συσκευασία χωρίς να κοιτάμε τα συστατικά που περιέχονται στο προϊόν. Πλέον επιλέγουμε την πιο εναλλακτική και skin-friendly περιποίηση, έτσι και αναζητήσαμε τελευταίας γενιάς βιολογικά αντηλιακά, ώστε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας φυσικά φίλτρα προστασίας χωρίς “ύποπτες” χημικές ουσίες και απόλυτα συμβατά με τον οργανισμό μας και φιλικά με το περιβάλλον. Ανακαλύψαμε -με περίσσιο ενθουσιασμό- ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο αντηλιακό προσώπου της ελληνικής εταιρείας με premium βιολογικά προϊόντα, LABBOK. Έτσι και αλλιώς η LABBOK μας εκπλήσσει ευχάριστα με την ποιότητα της και κάθε καινούργιο προϊόν της γίνεται trend!

Jenny.Gr

Βρες το αντηλιακό της LABBOK

Μετά από έρευνες και αμέτρητες δοκιμές κατέληξαν σε μια ισχυρή & απόλυτα αποτελεσματική φόρμουλα με απόλυτα φυσικά αντηλιακά φίλτρα από και πιο συγκεκριμένα το φυσικό φίλτρο του οξειδίου του Ψευδαργύρου (non-nano). Το οξέιδιο του Ψευδαργύρου είναι επίσης βιοδιασπώμενο, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και δεν μολύνει τις θάλασσες. Είναι 100% vegan & πιστοποιημένο cruelty-free και δεν υπάρχει ίχνος από χημικά φίλτρα και το αμφιλεγόμενο από τον FDA οξείδιο του τιτανίου που συναντάμε στα περισσότερα συμβατικά αντηλιακά. Έχει SPF 30 και είναι ιδανικό για την προστασία ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, ενώ ενδείκνυται για ομοιοπαθητική και για εγκύους.

Εκτός όμως, από αντηλιακά φίλτρα μέσα στη φόρμουλα προστέθηκε αλόη, καθώς και έλαια τζοτζόμπα, λινέλαιου, φουντουκιού και βερίκοκου, τα οποία ενεργούν παράλληλα, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και δρώντας καταπραϋντικά έναντι ερεθισμών και κοκκινίλων. Επίσης, περιέχει εκχυλίσματα γαϊδουράγκαθου, φράουλας και ginkgo biloba, τα οποία βάσει κλινικών μελετών έχουν πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αποτοξινώνουν την επιδερμίδα, τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνουν το SPF.

Jenny.Gr

Βρες το αντηλιακό της LABBOK

Το αντηλιακό της LABBOK έχει περάσει όλους τους ελέγχους στα μεγαλύτερα εργαστήρια στην Ιταλία και εγγυάται μια ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία -UVA, UVB- και το blue light, ενώ παράλληλα έχει πιστοποίηση Water Resistance. Αυτό σημαίνει πως όσες φορές και αν βρέξουμε το πρόσωπό μας ή ιδρώσουμε, το αντηλιακό παραμένει στο δέρμα. Ο μηχανισμός δράσης του αντηλιακού είναι ο εξής: δημιουργεί ένα ισχυρό αόρατο φίλτρο που λειτουργεί σαν καθρέφτης και δεν επιτρέπει μέσω της αντανάκλασης την διείσδυση της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα. Φυσικά, κάθε 2-3 ώρες πρέπει να το ανανεώνουμε, όπως πρέπει να κάνουμε για να διατηρούμε την υψηλή προστασία.

Plus, σε όλα αυτά είναι η εξαιρετική εμπειρία χρήσης του. Έχει βελούδινη υφή, απλώνεται πανεύκολα χωρίς να “κολλάει”, δεν αφήνει άσπρα υπολείμματα και απορροφάται γρήγορα και σε βάθος. Το άρωμά του είναι φυσικό από πράσινο μήλο, καθώς σε κανένα προϊόν της LABBOK δεν χρησιμοποιούνται συνθετικά αρώματα. Είναι ανάλαφρο και αφήνει μια αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς. Ό,τι δηλαδή χρειαζόμαστε το καλοκαίρι.

Extra tip: Εμείς δοκιμάσαμε το αντηλιακό μαζί με το Energy Booster Mist και ξετρελαθήκαμε! Οι ώρες κάτω από τον ήλιο είχαν επιτέλους την δροσιά που ζητούσαμε. Σαν after sun, εμείς χρησιμοποιήσαμε την vegan κρέμα καλέντουλας LABBOK, η οποία αναπλάθει το δέρμα αμέσως. Βέβαια, ήδη γνωρίζετε πόσο αποτελεσματική είναι… και αν όχι, δοκιμάστε την, θα εκπλαγείτε!

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η LABBOK έχει διακριθεί για τα συστατικά που επιλέγει για τα προϊόντα της σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει λάβει παράλληλα, βράβευση και για τις συσκευασίες της, καθώς είναι zero waste, χειροποίητες και φτιαγμένες από ανακυκλώσιμα υλικά. Συγκεκριμένα, κατασκευάζονται από μια ομάδα Ελλήνων ξυλουργών με περισσευούμενα κομμάτια ξύλου, ενώ το πλαστικό έχει αντικατασταθεί με ζαχαροκάλαμο, προσφέροντας μια πολύ πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.

Η LABBOK είναι από τις ελληνικές εταιρείες που έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια τη θέση της στα ράφια μας και να μας δώσει premium βιολογικές εναλλακτικές λύσεις στην περιποίηση μας, αντικαθιστώντας τις βλαβερές χημικές συνθέσεις για το δέρμα και το περιβάλλον. Πλέον στο LABBOK corner στο μπάνιο μας, δίπλα σε έναν τέλειο αφρό καθαρισμού, την απαραίτητη ενυδατική κρέμα, τα φανταστικά MIST και το θαυματουργό υαλουρονικό έχει προστεθεί και το αντηλιακό της, που θα το χαρακτηρίζαμε απλά ιδανικό!

Βρες το αντηλιακό της LABBOK

Aκολουθήστε το jenny.gr στο google news και μείνετε ενημερωμένοι για το sustainability, το climate emergency και τα πάντα γύρω από το περιβάλλον.