HOME SWEET HOME

Χειροποίητη κατασκευή με συνέπεια από την εταιρία Furniture Gallery


10 Μαρτίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το party παρουσίασης της Furniture Gallery την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. O Βασίλης Καραφωτιάς, o ιδρυτής της εταιρείας, μαζί με την ομάδα της Furniture Gallery υποδέχθηκαν φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους και τους παρουσίασαν την εταιρεία, παραγωγό και προμηθεύτρια εξατομικευμένων κατασκευών επίπλων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ αλλά και σε ευρύ πελατολόγιο ιδιωτών.

IMG_2095

Ανάμεσα στις εταιρικές συνεργασίες της συγκαταλέγονται δημοφιλή ξενοδοχεία όπως τα Royal Myconian Resort, Mykonos Imperial Resort, Liostasi Hotel & Suites, αλλά και γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια όπως το Kiku, Cash, Rock and Roll και Malconis, τα οποία εμπιστεύτηκαν την καλαισθησία και την τεχνική αρτιότητα της εταιρείας για τις ανάγκες τους. Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Furniture Gallery και να δουν από κοντά έναν χώρο άνετο, ζεστό και φιλικό, όπου ο πελάτης θα μπορεί, με τη σωστή καθοδήγηση και τις εύστοχες ιδέες του δημιουργικού τμήματος της εταιρείας, να επιλέξει τις λύσεις που του ταιριάζουν.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η κατασκευή από την αρχή ως το τέλος μιας πολυθρόνας κατά τη διάρκεια του party, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να παρακολουθήσουν όλα τα βήματα της δημιουργικής διαδικασίας κατασκευής επίπλων.

IMG_2410

Η συνταγή της επιτυχίας της Furniture Gallery αναμφισβήτητα οφείλεται στη δεξιοτεχνία και την εμπειρία της ομάδας παραγωγής, στόχος της οποίας είναι η χρήση των καλύτερων υλικών και τεχνολογικών μεθόδων κατασκευής χειροποίητων επίπλων. Το κάθε κομμάτι κατασκευάζεται με πάθος και ενθουσιασμό και υπόκειται σε ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο πριν την παράδοσή του στον πελάτη.

Βασική αρχή της Furniture Gallery είναι η σχέση που χτίζει με κάθε έναν από τους πελάτες της. Είτε πρόκειται για μεμονωμένες παραγγελίες, είτε για πελάτες με συνεχή ροή παραγγελιών, η εταιρεία παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης, με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη δημιουργική σχέση με τους συνεργάτες της. Συνάμα ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από μία πλατιά γκάμα χειροποίητων ελληνικών επίπλων, τα οποία μπορεί να προσαρμόσει στις ανάγκες του και την αισθητική του.

IMG_2221

Η ομάδα της Furniture Gallery παρέχει τη δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: καναπέδες, πολυθρόνες, κρεβάτια, καρέκλες και καθίσματα, καθώς και διάφορα βοηθητικά έπιπλα για το χώρο σας. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, προσφέρει επίσης ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Με γνώμονα την ποιότητα και τη συνέπεια προσφέρει υπηρεσίες όπως:

  • Custom Projects: Συνεργασία που δημιουργεί εξατομικευμένα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών
  • After Sales Service: Υποστήριξη ακόμα και μετά την παράδοση
  • Υφάσματα & Δέρματα: Μεγάλη ποικιλία για μοναδικές δημιουργίες
  • Αναπαλαίωση: Επισκευή και ανανέωση επίπλων

Η Furniture Gallery είναι περήφανη για τις συνεργασίες της με αρχιτέκτονες και interior designers σε εξατομικευμένα projects. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τις συνεργασίες και τα project της εταιρείας μπορεί κανείς να βρει στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.furnituregallery.gr.

[gallery-576960]