HOME SWEET HOME

Βρείτε όμορφες ιδέες για να σερβίρετε το τσάι με στιλ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

16 Οκτωβρίου 2016

Το τσάι είναι ρόφημα με σημαντικές ευεργετικές ιδιότητες και μπορεί να καταναλωθεί ευχάριστα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η ιστορία του μετρά χιλιάδες χρόνια πίσω, καθώς πρωτοανακαλύφθηκε στην Μέση Ανατολή, διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο και σήμερα έχει φανατικούς οπαδούς, με τους Βρετανούς και τους Ινδούς να κατέχουν την πρώτη θέση στην κατανάλωση του, όπου το προτιμούν για την χαλάρωση και την ηρεμία που τους προσφέρει.

Μετά από αυτήν την μικρή εισαγωγή, θα πω και εγώ με την σειρά μου ότι το τσάι είναι ένα από τα αγαπημένα μου ροφήματα και συνήθως το προτιμώ ζεστό , γιατί πέρα από τα οφέλη που μου προσφέρει με κάνει να ξεφεύγω από το στρες της καθημερινότητας. Τώρα που κρύωσε ο καιρός, σας προτείνω να βρείτε σε καταστήματα με είδη τσαγιού, δύο ή τρεις γεύσεις που σας αρέσουν και πέρα από ότι είναι κάτι καλό για εσάς, είναι και ένα πολύ ωραίο κέρασμα για τους καλεσμένους σας στο σπίτι.

Σήμερα, θα δείτε τις πιο όμορφες τσαγιέρες που έχω επιλέξει για εσάς για να σερβίρετε με στιλ, το τσάι στους καλεσμένους και να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με κάτι ξεχωριστό.

[gallery-706440]