HOME SWEET HOME

Αυτά είναι τα αγαπημένα διακοσμητικά της Deco Editor μας


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

25 Νοεμβρίου 2016

my-sweet-home-12.jpg

Κάθε χώρος αντικατοπτρίζει στοιχεία της προσωπικότητας μας και πιστέψτε με δεν είναι τυχαίο το ότι βάζουμε το βάζο λουλουδιών στο συγκεκριμένο τραπέζι ή ένα αντικείμενο από το αγαπημένο μας ταξίδι στην είσοδο του σπιτιού ή στο υπνοδωμάτιο μας. Τα ερεθίσματα που έχουμε, παρατηρώντας διάφορα πράγματα από την παιδική μας ηλικία μέχρι και σήμερα, δημιουργούν την αισθητική μας. Η αισθητική μας δεν σταματά ποτέ να εξελίσσετε και να ωριμάζει, όπως ωριμάζουμε και εμείς οι ίδιοι καθώς μεγαλώνουμε.

Κάθε μία από εμάς έχει το δικό της αγαπημένο χώρο, για εμένα οι αγαπημένοι χώροι του σπιτιού είναι το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο. Το καθιστικό, γιατί είναι ο χώρος που κάθεσαι να ξαποστάσεις λίγο πριν πας για ύπνο, που χαλαρώνεις με τον σύντροφο σου βλέποντας μια ωραία ταινία και πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, που σε όλες τις γιορτές του χρόνου δίνεις ραντεβού με την οικογένεια σου και τους καλούς σου φίλους και γιατί συνήθως, είναι ο μεγαλύτερος χώρος του σπιτιού και μπορείς να τον διακοσμήσεις με όσα με όσα πράγματα θέλεις. Τα αγαπημένα μου αντικείμενα σε αυτόν το χώρο είναι ένα coffee table σε καθαρές γραμμές, ένας πίνακας – έργο τέχνης με ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και μια μικρή συλλογή από πορσελάνινες αντίκες.

Ο άλλος χώρος είναι το υπνοδωμάτιο, γιατί εκεί είναι ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης, γιατί εκεί ηρεμώ και μπορώ να κάνω ελεύθερα τις σκέψεις μου για το μέλλον και να σχεδιάσω το επόμενο ταξίδι μου. Η αγαπημένη μου διακόσμηση σε αυτό τον χώρο, παραπέμπει σε μια ατμόσφαιρα ονειρική… Γιατί είμαι και λίγο ρομαντική, οπότε μαντέψτε; Μου αρέσουν, τα λεπτά αραχνοΰφαντα πανιά πάνω από το κρεβάτι, επειδή έχω πάθος για την μόδα, τα posters ή μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με ένα iconic πρόσωπο της μόδας ή ένα ρούχο που άφησε εποχή και ένα μεγάλο κερί που να μυρίζει υπέροχα. Minimal και απλά.

Tip: Κάθε μέρα έχετε πολλά inspirations από διάφορες εικόνες, βρείτε τον τρόπο και αποτυπώστε όλη αυτή την έμπνευση στην διακόσμηση του σπιτιού σας και τα αποτελέσματα απλά θα αφήσουν και εσάς και τους προσκεκλημένους σας με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δείχνουν κάποια από τα αγαπημένα μου αντικείμενα.

[gallery-715831]