HOME SWEET HOME

Αυτά τα χαλιά θα δώσουν το στιλ και την ζεστασιά που χρειάζεται το σπίτι σας


29 Δεκεμβρίου 2016

ten-carpets-w.jpg

Ανάλογα με το γούστο και την διακοσμητική αισθητική των χώρων, το χαλί που θα προτιμήσετε να είναι ποιοτικό για να είναι διαχρονικό και καλαίσθητο. Σε όποιο χρώμα, σχέδιο και υφή επιλέξετε το χαλί που θέλετε να πάρετε, δείτε να ταιριάζει με το στιλ της υπόλοιπης διακόσμηση σας. Η ισορροπία των χρωμάτων σε κάθε δωμάτιο συμβάλλουν στην προσωπική μας ηρεμία και χαλάρωση.

Τα χρώματα που θα σας προτείνουμε εμείς και είναι τα trend της μόδας φέτος το χειμώνα είναι οι γήινες αποχρώσεις, που μπορούν να συνδυαστούν με έντονες σε χρώματα διακοσμήσεις, τα ιδιαίτερα ανατολίτικα και γεωμετρικά μοτίβα, που δίνουν προοπτική και είναι κατάλληλα για μικρούς χώρους. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα στιλ χαλιών από το χωλ σας μέχρι την κρεβατοκάμαρα σας και να δώσετε μια chic αισθητική που θα την παρατηρούν όλοι όσοι μπαίνουν στο σπίτι σας.

Αν αναρωτιέστε που θα βρείτε χαλιά με στιλ, διαχρονικότητα και σε προσιτές τιμές, τότε θα θέλετε σίγουρα να επισκεφθείτε το Ten Carpets. Σε έναν κατεξοχήν παραδοσιακό κλάδο, αυτό που κάνει την TEN CARPETS να ξεχωρίζει είναι η αποκλειστική διάθεση μοντέρνων ετοιμοπαράδοτων χαλιών, ιδιαίτερης αισθητικής, με γνώμονα τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις, το καλό γούστο, την άριστη ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

Πέραν όμως από τα πανέμορφα, ετοιμοπαράδοτα χαλιά, ως πελάτες της TEN CARPETS μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας χειροποίητο χαλί, βάσει του δικού τους προϋπολογισμού, από μία παλέτα 2.500 χρωμάτων και πληθώρα σχεδίων και υλικών. Αυτή η νοοτροπία έχει επιτρέψει στην εταιρεία αυτή, να συνεργάζεται με τους κορυφαίους αρχιτέκτονες και interior designers, ντύνοντας μοναδικά σπίτια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και εξοχικές κατοικίες, ιδιωτικά γιώτ και high-end αλυσίδες ξενοδοχείων.

Εξελίσσοντας μία οικογενειακή παράδοση 115 χρόνων στην ταπητουργία, η TEN CARPETS αποτελεί την απόλυτα μοντέρνα προσέγγιση στα χαλιά. Πρόκειται για ένα κατάστημα μοντέρνων χειροποίητων χαλιών και κιλιμιών που αξίζει πραγματικά να το επισκεφθείτε!

[gallery-716028]