HOME SWEET HOME

Τα διακοσμητικά λάθη που κάνουμε στο καθιστικό μας


21 Ιουνίου 2017

living-room.jpg

Βιάζεστε να βάψετε το σαλόνι σας Πρώτα θα επιλέξετε έπιπλα και διακόσμηση για το σαλόνι σας και στο τέλος θα διαλέξετε το χρώμα που θα βάψετε τον χώρο. Μην το κάνετε αντίθετα γιατί μπορεί να το μετανιώσετε. Ακόμα και αν δεν αγοράσετε τα έπιπλα τουλάχιστον επιλέξτε τις χρωματικές παλέτες πάνω στις οποίες θα κινηθείτε.

Το ότι πήρατε πριν από χρόνια έναν πράσινο καναπέ δεν σημαίνει πως πρέπει να συμβιβαστείτε μαζί του για όλη σας τη ζωή. Αν δεν έχετε την οικονομική άνεση να τον αλλάξετε άμεσα μπορείτε απλά να του βάλετε κάποιο ριχτάρι.

Διαλέγετε άβολα έπιπλα Ωραία η μόδα και οι τάσεις, αλλά όταν πρόκειται για το σαλόνι σας ψάξτε να βρείτε κομμάτια που είναι μέσα στα πλαίσια της μόδας αλλά να είναι βολικά. Σε διαφορετική περίπτωση θα τα βαρεθείτε σίγουρα και γρήγορα. Μην παρασύρεστε από έπιπλα που δείχνουν όμορφα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία μπορείτε να πέσετε. Ναι μεν πρέπει ένα έπιπλο να είναι όμορφο αλλά το πιο σημαντικό είναι να είναι βολικό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα διακοσμήσετε το βασικό στοιχείο του καθιστικού σας

[gallery-716821]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα