HOME SWEET HOME

Με αυτούς τους τρόπους θα φέρετε καλή τύχη στο σπίτι σας


21 Αυγούστου 2017

thehomeissue-kalotixia03.jpg

Πολλοί θεωρούν πως η τύχη είναι κάτι που είτε το έχεις είτε όχι, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να τη μεταβάλλουν. Το φενγκ σούι στηρίζεται στη ρύθμιση αυτών των παραγόντων και μας δείχνει τρόπους για να ανοίξουμε την πόρτα της καλοτυχίας στη ζωή μας.

Φρέσκα λουλούδια Τα φρέσκα λουλούδια φέρνουν χαρά, ευτυχία, αισιοδοξία αλλά και τύχη μέσα σε ένα σπίτι. Διαλέξτε πολύχρωμα φρέσκα λουλούδια και αποφύγετε κάκτους και γενικότερα φυτά με αγκάθια καθώς δεν αποτελούν καλό φενγκ σούι.

Βαμμένη πόρτα Λένε ότι το χρώμα της πόρτας μπορεί να δείξει αν είστε καλότυχοι ή όχι στη ζωή σας. Σύμφωνα με το φενγκ σούι οι πόρτες που βλέπουν προς νότο πρέπει να είναι βαμμένες κόκκινες ή πορτοκαλί, αυτές που βλέπουν βόρεια πρέπει να βάφονται μπλε ή μαύρες, οι δυτικές πόρτες είναι καλό να είναι γκρι ή λευκές και οι ανατολικές είναι τυχερές όταν είναι πράσινες ή καφέ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα