HOME SWEET HOME

Τα πιο όμορφα DIY για να φέρετε το Φθινόπωρο στο σπίτι σας


30 Οκτωβρίου 2017

ba914a404ecac21cda7feeb317bec1f3.jpg

Φτιάξτε μια πιατέλα με φρούτα και καρπούς Ένας πολύ εύκολος και οικονομικός τρόπος για να διακοσμήσετε φθινοπωρινά το τραπέζι σας είναι να πάρετε μια πατέλα και να την γεμίσετε με φρούτα και ξηρούς καρπούς σε μουντές αποχρώσεις. Προτιμήστε μούρα, κάστανα, ρόδια και μαύρα σταφύλια.

Κρεμάστε γιρλάντα Για την ακρίβεια, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας book banner χρησιμοποιώντας σελίδες από τα αγαπημένα σας βιβλία, κομμένες σε τριγωνικό σχήμα ή σε σχήμα λάβαρου, και να στερεώσετε πάνω τους αποξηραμένα χρωματιστά φύλλα.

Κάντε το σπίτι να μοσχοβολάει με κεριά μήλου Για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο διακοσμητικό θα χρειαστείτε ένα μήλο, ένα μικρό γλαστράκι σε σκούρα απόχρωση για να είναι πιο φθινοπωρινό το αποτέλεσμα, ένα ρεσό και μερικά πράσινα ή και πορτοκαλί φύλλα. Γεμίστε το γλαστράκι με φύλλα, βγάλτε την «ψίχα» από το μήλο και τοποθετήστε στη θέση της το ρεσό. Ανάψτε το και έχετε έτοιμο το πιο εύκολο, γρήγορο και όμορφο διακοσμητικό για το σαλόνι σας. Αφήστε που θα μοσχοβολήσει και το σπίτι σας… μήλο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: 6 τρόποι για να φέρουμε το Hygge στη διακόσμησή μας

[gallery-717390]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα