HOME SWEET HOME

Φενγκ Σούι: Οι αλλαγές στο σπίτι για να πετύχετε τους στόχους σας


2 Ιανουαρίου 2018

woman-hand-pen-girl.jpg

Ο χώρος που ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή μας. Μπορεί να επηρεάσει τις ενέργειες και την διάθεση μας και να καθορίσει αν θα παραμείνουμε στάσιμοι ή θα πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.

Αν έχετε την έντονη επιθυμία να απλοποιήσετε τη ζωή σας δεν έχετε παρά να βάλετε τάξη στο χώρο σας. Όσο πιο απλός και καθαρός είναι ο χώρος σας τόσο πιο απλός και ήρεμος θα είναι και ο εσωτερικός σας κόσμος.

Δείτε μέσα από 8 βήματα τι πρέπει να κάνετε έτσι ώστε να μην εκφεύγετε των στόχων σας

Προβείτε σε αλλαγές Παρατηρήστε το χώρο σας και κάντε μια καταγραφή σε αυτά που θέλετε να αλλάξετε. Στη συνέχεια σκεφτείτε πως θα μπορούσατε να τα βελτιώσετε έτσι ώστε να σας εκφράζουν και να σας προσφέρουν μια ευχάριστη αρμονία.

Η ενέργεια είναι σημαντική σε κάθε χώρο Αυτό που σίγουρα θα σας προσφέρει ενέργεια στο χώρο είναι μερικά φυτά, μερικά φρούτα στο τραπέζι σας ή ακόμα και μερικές φωτογραφίες της οικογένειας ή των φίλων σας στο χώρο που εργάζεστε. Ακόμα σκεφτείτε ποια χρώματα θα μπορούσατε να αλλάξετε στο χώρο έτσι ώστε να σας φέρουν ενέργεια. Τέλος, τι θα λέγατε για μια αλλαγή στο φωτισμό;

Τοιχοκολλήστε Τύπωσε τους στόχους σε ένα μεγάλο χαρτί και τοιχοκολλήστε τους σε ένα μέρος που το βλέπετε συνεχώς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Johnny Depp θα έπρεπε να είναι διακοσμητής με τέτοιο σπίτι που έχει

[gallery-717949]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα