HOME SWEET HOME

Το σπίτι της Taylor Swift είναι πιο ζεν από όσο περιμέναμε


20 Μαΐου 2018

abaca-545210-223.jpg

Taylor Swift

Χτισμένο το 1959, το σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων και πέντε μπάνιων έχει κλασσική φόρμα.

Ωστόσο το εσωτερικό του είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες ανέσεις. Ανάμεσά τους βρίσκεται ένα κορυφαίο σύστημα ασφαλείας, ένα πανέμορφο αίθριο και ένα κελάρι που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1000 μπουκάλια κρασιού.

Taylor Swift

Τα λευκά ταβάνια από ξύλινες δοκούς και το εντυπωσιακό τζάκι εξασφαλίζουν την αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας.

Οι γυάλινες πόρτες του που εκτείνονται από το πάτωμα ως το ταβάνι και οι εντυπωσιακοί φεγγίτες εξασφαλίζουν αρκετό φυσικό φως στο εσωτερικό του. Αυτός είναι και ο λόγος που το 270 τ.μ. σπίτι φαίνεται πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο πραγματικά είναι. Τα λευκά ταβάνια από ξύλινες δοκούς και το εντυπωσιακό τζάκι εξασφαλίζουν την αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας. Τα χτιστά ράφια που υπάρχουν σε έναν από τους τοίχους φιλοξενούν όμορφα διακοσμητικά, μικρά έργα τέχνης και τις προσωπικές συλλογές της Taylor Swift.

Taylor Swift

Από το υπνοδωμάτιο δεν λείπουν φυσικά τα έργα τέχνης και το προσωπικό στυλ της Taylor Swift

Σε κάθε ένα από τα τέσσερα υπνοδωμάτια, οι μεγάλες συρόμενες πόρτες προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο αίθριο και στην ιδιωτική αυλή που υπάρχει ακριβώς απ’ έξω. Όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε, σε αυτό το πανέμορφο υπνοδωμάτιο κάνουν μια δεύτερη εμφάνιση τα ξύλινα ταβάνια με τις λευκές δοκούς. Δεν λείπουν φυσικά τα έργα τέχνης και το προσωπικό στυλ της Taylor Swift.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο κι από ξενοδοχείο

[gallery-718210]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα