HOME SWEET HOME

Το old school κόλπο για να μυρίζει το σπίτι σας υπέροχα συνέχεια


JTeam

4 Αυγούστου 2022

Το old school κόλπο για να μυρίζει το σπίτι σας υπέροχα συνέχεια
pexels
Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, «παίξτε» με τα πιο αρωματικά ποτ-πουρί

Η καθαριότητα λένε πως είναι η μισή αρχοντιά και όταν πρόκειται για τον χώρο που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας (εντάξει, όχι πάντα), θέλουμε να είναι πάντα τακτοποιημένος, καθαρός και να μυρίζει όμορφα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα ολάνθιστο καταφύγιο αλλά αντί να ανάψετε κεριά και να τοποθετήσετε παντού αρωματικά σπρέι χώρου, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις πιο παραδοσιακές μεθόδους για να μυρίζει πάντα σαν να έχουν βγει όλα από το πλυντήριο.

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε, είναι να φτιάξετε ένα χειροποίητο, αποξηραμένο ποτ πουρί. Μάλιστα, αντί για αποξηραμένα λουλούδια, μπορείτε να βάλετε φρέσκα φρούτα σε μια κατσαρόλα έτσι ώστε η μυρωδιά τους να διαχέεται σε όλο το σπίτι. Αυτές οι φυσικές μέθοδοι είναι ανέξοδες και μπορεί να έχουν πολύ περισσότερη διάρκεια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συστατικά που έχετε στο σπίτι σας αλλά και ό,τι φιλοξενείται στον κήπο σας σε περίπτωση που έχετε. Για να έχετε καλύτερη εικόνα αυτού που πρέπει να φτιάξετε, το ποτ πουρί σύμφωνα με το LivingHours, είναι ένα μείγμα από αποξηραμένα λουλούδια, μπαχαρικά, έλαια και βότανα και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο παίρνοντας μακριά κάθε ενοχλητική μυρωδιά.

Μπορείτε να βάλετε τα υλικά της αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε το καλύτερο οσφρητικό αποτέλεσμα. Το First Day of Home προτείνει να βάλετε τριαντάφυλλα, λεβάντα, γιασεμί, φασκόμηλο ή μερικές βιολέτες. Όσο για τα αποξηραμένα φρούτα, μπορείτε να πειραματιστείτε με μερικές φέτες από μήλα ή πορτοκάλι που μπορούν να απογειωθούν με τα αρώματα της κανέλας ή του γαρίφαλου.

Αφήστε τα να δέσουν για μία νύχτα και την επόμενη μέρα αρωματίστε το σπίτι σας σε κάθε γωνιά. Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα!