HOME SWEET HOME

4 διακοσμητικές τάσεις για τον κήπο ή την αυλή, για να μην κάτσεις λεπτό μέσα


JTeam

25 Φεβρουαρίου 2023

4 διακοσμητικές τάσεις για τον κήπο ή την αυλή, για να μην κάτσεις λεπτό μέσα
Unsplash/Michael Heuser
4 τάσεις που θα σε μεταφέρουν έξω

Το 2023 είναι σίγουρα η χρονιά της αυλής και του κήπου, και θα επενδύσουμε στο πώς θα βελτιώσουμε τον εξωτερικό χώρο (αν διαθέτουμε), προκειμένου να βγάλουμε εκεί την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Ας δούμε τις τάσεις που θα επικρατήσουν και πώς θα μετατρέψουν την αυλή ή τον κήπο σε παράδεισο.

Φωτάκια LED

Jenny.Gr
Unsplash/filippo ascione

Δεν είναι μόνο ότι είναι ο φθηνότερος τρόπος για να έχεις την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα εκτός σπιτιού. Είναι ότι υπάρχουν και ειδικά φωτάκια, που κρατούν μακριά τα κουνούπια, όταν οι παραδοσιακοί τρόποι παύουν να λειτουργούν.

Petscaping

Αν έχεις κατοικίδιο και αυλή, αυτή η τάση απευθύνεται σε εσένα. Ουσιαστικά δημιουργείς ένα χώρο χωρίς τοξικά φυτά και χημικές ουσίες, βάζοντας σπιτάκι ή απλά σημεία που θα χρησιμοποιεί ο σκύλος σου για τουαλέτα.

Αιώρες

Jenny.Gr
Unsplash/Cecilia Medina

Επιστρέφουμε στις κλασικές αξίες και στους μικρούς χώρους. Δεν χρειάζεται να έχεις κήπο για να κρεμάσεις μία αιώρα. Απλά δένει ακόμα καλύτερα όταν υπάρχουν δέντρα, μπόλικο πράσινο και πολυθρόνες.

Γυμναστήριο έξω

Αν γυμνάζεσαι σπίτι, δεν χρειάζεται να στριμώχνεις τα πάντα στο υπόγειο ή σε έναν μικρό χώρο. Η Άνοιξη σε καλεί να βγεις έξω και να αθληθείς με όποιο τρόπο σου αρέσει. Από όργανα γυμναστικής, έναν χώρο για yoga, στατικό ποδήλατο ή ό,τι άλλο επιτρέπει το budget σου.